Hosting cloud

Hosting cloud? No Stress, No Hassle. Met een Cloud oplossing bent u niet meer afhankelijk van hardware en breder. Uw infrastructuur zorgt niet langer voor eventuele nachtmerries. Het voelt prettig aan dat u als ondernemer niet meer geconfronteerd wordt met een vraag of uw omgeving een beschikbaarheid van 99,98% vereist. U hoort niet meer dat er op iedere 3e zondag van de maand een ‘maintenance window’ nodig is voor volgende patches. Ze is er gewoon altijd en in de meest optimale gezondheid.

Steeds zicht op uw business. Een goede Cloud provider zorgt dat u de mogelijkheden van ICT ontdekt in zijn rapportering en u niet meer op zoek moet gaan naar de uitleg achter de problemen. Hoe kan u meer doen met ICT en focussen op opportuniteiten voor uw groei? U kunt uw automatisering deels uitbesteden. U ligt niet meer wakker van hardware, upgrades en patches. Uw onderneming kan zich focussen op haar core business.

Uw business ‘draait altijd & overal’. Al uw collega’s kunnen direct en overal inloggen op uw systeem. E-mails beantwoorden, documenten inzien en delen. Agenda’s raadplegen en werken met hun bekende office software, maar ook met uw eigen ERP systeem. Meer rendement per collega, Uw onderneming wordt plaatsonafhankelijk en persoonlijk. Uw data en applicaties zijn altijd en direct bereikbaar. Thuis, op het werk en onderweg.

Just the way I like IT. Het is toch leuk als uzelf en de gebruiker van uw creatie kunnen genieten van uw product en niet meer moeten wakker liggen van het beheer van zijn complexiteit. Dat is de eenvoud die schuilt achter de 4 letterwoorden: DaaS, IaaS, SaaS en PaaS. Cloud IT is eenvoudig in gebruik. Het zijn bouwstenen die schaalbaar en flexibel zijn.

Related posts